צ'רשי

שמואל בוכובזה

מתוך ספר הבישול 'ממטבחה של סבתא ג'וליה

חומרים:

1/2 כף קימל טחון (כרוויה)
1/2 לימון סחוט
1/2 ק'ג דלעת או קישואים
1 כף גדושה פלפלצ'ומה (ראה מתכון)
4 כפות שמן 
1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

לקלף את הדלעת או הקישואים
לבשל במים על אש בינונית כ- 30 דקות עד שהדלעת מתרככת ולסנן את הנוזלים
למעוך את הדלעת או הקישואים
להוסיף את יתר החומרים ( כרוויה, לימון, פלפלצ'ומה, שמן ומלח) ולערבב
לשמור בקערת זכוכית בקירור.


תגיות:


דף הבית | אודות שפתי רננות | צור קשר כל הזכויות שמורות - לפירוט לחצו כאן
בניית אתרים