בסטיל

מנהל האתר

חומרים:


5 תפוחי אדמה גדולים

     ק'ג בשר אדום או הודו טחונים

1 בצל קצוץ לקוביות

1 תפוח אדמה נוסף

     פטרוזיליה
      פלפל שחור

כורכום

מלח

ביצה וקמח לציפוי הביסטילשמן לטיגון




אופן ההכנה:

  • מרתיחים את תפו'א עד שיתרככו ומועכים אותם היטב.

להכנת המילוי
  • ממלאים סיר קטן ב 1.5 כוסות מים.
  • לבשל בתוכו את הבשר הטחון עם הבצל, הפטרוזיליה, להוסיף תפו'א חתוך לקוביות ואת התבלינים, לבשל עד שהמים יתאדו.
להכנת הבסטיל
  • למלא את כף היד בתפו'א המעוכים, למלא במילוי הבשר ולסגור בפנים את הבשר.
  • לטבול את הקציצה בביצה ובקמח ולטגן.


תגיות:


דף הבית | אודות שפתי רננות | צור קשר כל הזכויות שמורות - לפירוט לחצו כאן
בניית אתרים