חבושים (לר'ה)

מנהל האתר


חומרים
2 חבושים
חצי כוס סוכר
מיץ מחצי לימון 

אופן ההכנה
משרים בקערת מים כמה ימים על מנת לרכך אותם לפני הבישול (להחליף מים מידי יום)
מנקים ושוטפים היטב את החבושים, 
מקלפים ומנקים מהחרצנים, 
פורסים כל חבוש לפלחים 
מחממים מים בסיר, מוסיפים חצי כוס סוכר ומערבבים מעט עד שהסוכר נמס, 
מוסיפים את מיץ הלימון מוסיפים את החבושים ומבשלים על אש נמוכה 
מערבבים כל הזמן עד שמתקבל סירופ מעט נוזלי
והחבושים מוכנים



תגיות:


דף הבית | אודות שפתי רננות | צור קשר כל הזכויות שמורות - לפירוט לחצו כאן
בניית אתרים