בצ'ל וקרעא

מנהל האתר

החומרים:
2-3 קישואים
6 בצלים 
200 גרם בשר טחון
עלי סלרי קצוצים
פטרוזיליה קצוצה
1 חלמון ביצה
מלח ופלפל שחור
1 כפית רסק עגבניות 
חצי כוס אורז
כוס מים


אופן ההכנה:
מכינים את הירקות למילוי: את הקישואים חותכים לחתיכות באורך כ- 6 ס"מ ומרוקנים אותם מהמילוי
את הבצלים משרים במים כדי שיתרככו ויהיה קל לקלף את העלים החיצוניים לצורך מילוי  
את שאריות הבצלים קוצצים 
מערבבים יחד את הבשר הטחון, הבצל והסלרי
מבשלים את האורז מעט ומוסיפים לתערובת הבשר יחד עם ביצה, מלח ופלפל
ממלאים את הקישואים והבצלים בתערובת הבשר
מחממים שמן בסיר, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומעט רסק עגבניות מטגנים מעט עד שהבצל משחים ממליחים ומפלפלים
מוסיפים את התוכן של הקישואים, עגבנייה ותפו"א חתוכים לקוביות. מוסיפים את המים (כוס וחצי) ומביאים לרתיחה

תגיות:


דף הבית | אודות שפתי רננות | צור קשר כל הזכויות שמורות - לפירוט לחצו כאן
בניית אתרים