מנינה

מנהל האתר

החומרים:
2 ביצים קשות
8 ביצים
1 חזה עוף
150 גר' בשר טחון 
1 תפו'א מבושל
½ כוס אפונה עדינה
מעט אגוז מוסקט מגורד
מיץ מלימון 
2 כפות שמן זית
מלח, חצי כפית פלפל לבן


אופן ההכנה:
מבשלים את הבשר ו/או החזה עוף במים עם מעט שמן
טוחנים את חזה העוף
מועכים  את תפו'א
מערבבים את הבשר, חזה עוף הטחון, תפו'א ומתבלים במעט אגוז מוסקט מגורד
מערבבים את הביצים עם מיץ לימון, מלח ופלפל
חותכים את הביצים הקשות לקוביות ומוסיפים לתערובת בתנועות קיפול
משמנים תבנית פיירקס (עדיף מלבנית וגבוהה)
שופכים לתוכה את התערובת ואופים בחום של 180 מעלות

תגיות:


דף הבית | אודות שפתי רננות | צור קשר כל הזכויות שמורות - לפירוט לחצו כאן
בניית אתרים