חראיימי (גרסה עם בצל)

מנהל האתר

חומרים:

·        1 כוס שמן
·        3 בצלים קצוצים דק

·        3 כפות פפריקה חריפה

·        6 שיני שום כתושות

·        4 כפות רסק עגבניות גדושות

·        8-6 פרוסות דג לוקוס או אחר

·        1 כפית מלח

·        2 כפיות לימון

·        ½ כף כמון

·        ½ כף קרוויה (קימל טחון)

 




אופן ההכנה:

·        לחמם את השמן בסיר שטוח ורחב, להוסיף את הבצל ולטגן.

·        להוסיף הפפריקה, השום (או פלפל וצ'ומה) וחצי כוס מים ולערבב.

·        להנמיך את הלהבה ולבשל כ 5 דקות.

·        להוסיף רסק עגבניות מדולל בחצי כוס מים ולבשל כ 15 דקות נוספות.

·        להכניס את הדגים בשכבה אחת, להוסיף מלח, כמון, קרוויה, עוד כפית לימון.

·        לכסות את הסיר ולבשל עוד עד שהדגים יתבשלו (כ- 15 דקות לערך).

 


תגיות: דגים חריף


דף הבית | אודות שפתי רננות | צור קשר כל הזכויות שמורות - לפירוט לחצו כאן
בניית אתרים