עסדה

שמואל בוכובזה


מתוך ספר הבישול 'ממטבחה של סבתא ג'וליה    

המצרכים לעיסה

רבע ק"ג קמח או סולת
4 כוסות מים
1 כף מלח


המצרכים לרוטב

רבע כוס שמן
חצי לימון סחוט
חצי כוס מים
1 כף פפריקה חריפה
3-4 שיני שום כתושות
קצת מלח\2 כפות רסק עגבניות
1 דג מעושן (רינגה) או דג אחר


אופן הכנת הבצק

להרתיח את המים עם המלח.
להוסיף את הקמח בהדרגה ולבחוש היטב עד לקבלת עיסה חלקה.
לפני ההגשה לחלק למנות.

אופן הכנת הרוטב

להכניס לסיר את כל החומרים מלבד הדג והמים.
לבשל על להבה נמוכה כ- 20 דקות ולאחר מכן להוסיף את הדג והמים ולהמשיך לבשל עוד כ- 10 דקות.

תגיות:


דף הבית | אודות שפתי רננות | צור קשר כל הזכויות שמורות - לפירוט לחצו כאן
בניית אתרים