לוביה בלכדרה

שמואל בוכובזה


מתוך ספר הבישול 'ממטבחה של סבתא ג'וליה  

חומרים:

1 ק'ג בשר שריר
1/2 ק'ג שעועית קטנה
2 בצלים
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כרכום
1 כפית קינמון
1 חב' פטרוזיליה קצוצה
1 כף מרק עוף
1 כף שמן

אופן ההכנה:

להשרות את השעועית יום לפני ולשטוף לאחר מכן
לטגן 2 בצלים קצוצים בשמן ולהוסיף את הבשר והשעועית - לבשל כ- 10 דקות
להוסיף את יתר החומרים ולאחר מכן למלא מים בגובה השעועית ולבשל כ- 3 שעות על אש קטנה

מומלץ להוסיף קוקלה
מתאים לאכול עם קוסקוס


תגיות:


דף הבית | אודות שפתי רננות | צור קשר כל הזכויות שמורות - לפירוט לחצו כאן
בניית אתרים