חריימה

שמואל בוכובזה

 
מתוך ספר הבישול 'ממטבחה של סבתא ג'וליה

החומרים:

1/2 כוס שמן
מים
1 כף פפריקה חריפה ו- 1/2 כף שום כתוש או  1/2 1 כפות פלפלצ'ומה 
2 כפות רסק עגבניות
1 לימון סחוט
1 כף כמון
1/2 כף כרוויה (קימל טחון)
דג (לוקוס, דניס או אחר לא מומלץ קרפיון )


אופן ההכנה:

לשים בסיר את השמן, השום והפפריקה, הרסק והלימון
לבשל על אש בינונית עד שהתרכובת תתבשל ותבעבע
להוסיף את הדגים בשכבה אחת 
למזוג מים בגובה הדגים
כאשר התערובת רותחת יש להוסיף את הכמון המלח והכרוויה ולבשל 10 דקות
להפוך את הדגים ולבשל עוד 10 דקות

מתאים מאוד לקוסקוס 
החריימה מוגש בערב שבת




תגיות:


דף הבית | אודות שפתי רננות | צור קשר כל הזכויות שמורות - לפירוט לחצו כאן
בניית אתרים