שקשוקה

שמואל בוכובזה

  
מתוך ספר הבישול 'ממטבחה של סבתא ג'וליה

חומרים:

1/2 כף פלפלצ'ומה
1/2 כוס מים
2 כפות רסק עגבניות
2 ביצים
1/4 כוס שמן
מלח
5 עגבניות רכות קלופות חתוכות

אופן ההכנה:

לשים את כל המצרכים במחבת ולערבב היטב למעט הביצים
לבשל עד שהתערובת נעשית אחידה ומבעבעת
לאחר מכן להוסיף את הביצים ולבשל כ- 5 דקות


אפשר להשאיר את הביצים כפי שהן או לערבב אותן יחד עם שאר התרכובת
למתכון בשרי, ניתן להוסיף חתיכות נקניקיות מרגז 

תגיות:


דף הבית | אודות שפתי רננות | צור קשר כל הזכויות שמורות - לפירוט לחצו כאן
בניית אתרים